zondag 6 januari 2013

Ter Apel - De politie heeft zaterdagavond een jongeman aangehouden voor de overval op de eigenaar van een supermarkt aan de Markeweg in Ter Apel. De 66-jarige bewoner kreeg omstreeks 21:45 uur een jongeman aan de deur, die nog graag nog een paar boodschappen wilde hebben. Eenmaal in de winkel bedreigt de jongeman de bewoner en eist geld.
De bewoner wil de jongeman zijn winkel uit hebben, waardoor een worsteling ontstaat. Uiteindelijk weet de overvaller te ontkomen. De politie start direct een onderzoek in de omgeving. Daarbij wordt een jongeman in het nabijgelegen akkerland aangetroffen. Hij voldoet aan het signalement en heeft geen plausibele verklaring voor wat hij daar doet. De 17-jarige jongeman uit Stadskanaal wordt aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de overval. Hij is ingesloten voor nader onderzoek. Op het politiebureau bekende de man de overval te hebben gepleegd.
Site in beheer van Chantal Geertsema. - . Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal
BEL: 06-51636589

Stadskanaal

Stadskanaal
Krinkie Speijer

Email Media Stadskanaal

Heeft u een tip, nieuws of foto's die u graag wilt delen met de bezoekers van Media Stadskanaal. Stuur ons dan een email via onderstaande knop.