vrijdag 4 januari 2013

 

Stadskanaal - De politie heeft donderdagnacht twee 19-jarige mannen uit Musselkanaal en Valthermond aangehouden voor mishandeling en bedreiging.
Agenten reageerden op een melding van een vechtpartij bij een hamburgerzaak aan het Hoogveen in Stadskanaal. Getuigen zagen dat er bij de ruzie een honkbalknuppel werd gebruikt. Een 16-jarige jongen uit Winschoten had het, om nog onduidelijke reden, aan de stok gekregen met de 19-jarigen. Na de vechtpartij ging het duo in een auto met hoge snelheid vandoor. Op de rotonde Buinerweg konden gewaarschuwde agenten de auto aan de kant zetten. Bij onderzoek in de auto troffen agenten een mes en een honkbalknuppel aan. Beide geweldplegers moesten mee naar het politiebureau. De 19-jarige bestuurder uit Valtermond bleek alcohol te hebben gedronken. Hij weigerde alle medewerking aan een alcoholonderzoek en moest zijn rijbewijs inleveren. De geweldplegers werden voor de geweldpleging ingesloten in het cellencomplex aan de Hooghoudtstraat. Het slachtoffer raakte gewond en deed aangifte. De politie stelt een onderzoek in.
Site in beheer van Chantal Geertsema. - . Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal
BEL: 06-51636589

Stadskanaal

Stadskanaal
Krinkie Speijer

Email Media Stadskanaal

Heeft u een tip, nieuws of foto's die u graag wilt delen met de bezoekers van Media Stadskanaal. Stuur ons dan een email via onderstaande knop.