zaterdag 26 januari 2013

 

Westerlee - Een 23-jarige automobilist uit Westerlee is zaterdagmiddag om even voor vier op Emergoweg in Westerlee om het leven gekomen bij een ongeval waarbij zijn auto tegen een boom was gebotst en in de naast gelegen sloot terecht was gekomen. De auto kwam in een slip, vloog vlak voor een tegemoetkomende auto lang en botste met de bestuurderskant tegen een boom. De auto kwam in de sloot tot stilstand. De bestuurder overleed ter plaatse. Hulp van de ambulancedienst, het MMT en brandweer van Oude-Pekela mocht niet meer baten. De brandweer heeft het slachtoffer, dat alleen in de auto zat, uit de auto gehaald. De politie waarschuwt dat de binnenwegen erg glad kunnen zijn door opvriezen en sneeuwval. Dat is ook zaterdagavond en zondag nog het geval.
Op de kruising van dezelfde Emergoweg en Vinkersweg botsten kort voor het dodelijke ongeval twee auto's door de gladheid tegen elkaar. Een gewonde van dit ongeval is naar het ziekenhuis gebracht.
Datum 26-01-2013
Foto's gemaakt door: meternieuws.nl


Site in beheer van Chantal Geertsema. - . Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal
BEL: 06-51636589

Stadskanaal

Stadskanaal
Krinkie Speijer

Email Media Stadskanaal

Heeft u een tip, nieuws of foto's die u graag wilt delen met de bezoekers van Media Stadskanaal. Stuur ons dan een email via onderstaande knop.