vrijdag 25 januari 2013

Nieuw Buinen - De politie hield donderdagmiddag een 18-jarige man uit Stadskanaal aan op verdenking van het rijden onder invloed en het in bezit hebben van drugs
Na een melding van een buurtbewoner troffen agenten de man aan op de Meidoornlaan in Nieuw Buinen. Hij lag te slapen in een met draaiende motor stilstaande auto . De agenten maakten de man wakker maar konden geen touw vastknopen aan zijn verhaal. Hierdoor, en omdat de man bekend staat als drugsgebruiker, vermoedden de agenten dat hij drugs had gebruikt. Hij is aangehouden.
Op het politiebureau nam een arts op verzoek van de politie bloed af bij de man. Het bloed wordt onderzocht op de aanwezigheid van drugs. Toen de man op het politiebureau zijn zakken leeg moest maken, kwamen er een aantal zakjes met waarschijnlijk drugs tevoorschijn. Dit is voor nader onderzoek in beslag genomen. De man is ingesloten.
Site in beheer van Chantal Geertsema. - . Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal
BEL: 06-51636589

Stadskanaal

Stadskanaal
Krinkie Speijer

Email Media Stadskanaal

Heeft u een tip, nieuws of foto's die u graag wilt delen met de bezoekers van Media Stadskanaal. Stuur ons dan een email via onderstaande knop.