zaterdag 2 februari 2013

 

Stadskanaal / Westerlee - De politie moest vrijdagnacht alle zeilen bijzetten om enkele hardleerse inwoners van Delfzijl te kunnen aanhouden die de verkeersregels aan hun laars lapten.
Agenten zagen iets na half drie een auto met hoge snelheid wegrijden op de Hoofdweg in Stadskanaal. De wagen stoof vervolgens met een snelheid van meer dan 150 kilometer per uur richting Borger over een weg waar een maximumsnelheid van 80 kilometer geldt. Het lukte de politie de auto ter hoogte van de Drentse Mondenweg te laten stoppen. De bestuurder, een 29-jarige inwoner van Delfzijl, kon op het politiebureau in Stadskanaal zijn rijbewijs inleveren.
Omdat zijn beide inzittenden onder invloed van alcohol waren, kregen de heren het dringende advies de auto te laten staan en alternatief vervoer te zoeken. Om kwart over vier zag een politiesurveillance in Stadskanaal de wagen toch weer rijden. Bij een achtervolging werden snelheden boven de 180 kilometer gehaald. De auto met daarin de drie Delfzijlsters werd uiteindelijk in Westerlee klem gereden.
Site in beheer van Chantal Geertsema. - . Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal
BEL: 06-51636589

Stadskanaal

Stadskanaal
Krinkie Speijer

Email Media Stadskanaal

Heeft u een tip, nieuws of foto's die u graag wilt delen met de bezoekers van Media Stadskanaal. Stuur ons dan een email via onderstaande knop.