donderdag 25 april 2013


Stadskanaal - De politie heeft woensdagavond een 21-jarige automobilist uit Stadskanaal aangehouden op verdenking van overtreding van de Wet wapens en munitie.
Surveillerende agenten hadden eerder die avond een melding gekregen dat vanuit een auto enkele malen zou zijn geschoten. Getuigen konden een goede omschrijving van de auto en de inzittenden geven. Op de Hoveniersweg in Stadskanaal werd het betreffende voertuig aangetroffen. In omgeving liepen een aantal mannen, waaronder de 21-jarige eigenaar van de auto. Agenten besloten om hem aan te houden en zijn auto in beslag te nemen. Dit ging gepaard met veel verzet en diverse bedreigingen. Met nodige moeite wisten agenten de verdachte onder controle te brengen. Hij werd overgebracht naar het politiebureau en daar ingesloten. Vermoedelijk heeft de 21-jarige niet zelf geschoten, maar één van zijn passagiers. De identiteit van deze man is bij de politie bekend. Hij kan op korte termijn bezoek van agenten verwachten.
Site in beheer van Chantal Geertsema. - . Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal
BEL: 06-51636589

Stadskanaal

Stadskanaal
Krinkie Speijer

Email Media Stadskanaal

Heeft u een tip, nieuws of foto's die u graag wilt delen met de bezoekers van Media Stadskanaal. Stuur ons dan een email via onderstaande knop.