maandag 1 april 2013

Brandweer krijgt twee melding tegelijk

Ter-Apel en Ter-Apelkanaal – Maandagmiddag, tweede paasdag, werd de brandweer van Ter-Apel om kwart over drie opgeroepen voor een bermbrand aan de Nulweg in Ter-Apel. Ter plaatse gekomen bleek er een stuk droog gras langs een stukje zandweg in brand te staan. De brandweer had de brand met twee hogedrukstralen snel onder controle. Tijdens het nablussen van deze brand werd men opgeroepen voor een nieuwe brandmelding. Na snel te hebben ingepakt ging men onderweg.
De melding van de centrale was dat er een buitenbrand gaande zou zijn aan de M en O weg in Ter-Apelkanaal. Dit adres is bij de AVEBE fabriek. Hier ter plaatse gekomen trof de brandweer en politie niks aan. De brandweer ging de begroeiing aan de achterzijde van de fabriek inspecteren en trof hier ook niks aan. Toen kreeg men de mededeling dat het adres verkeerd was. De politie die ook op zoek was naar het adres melde dat er coniferen in brand stonden aan de AVEBE-weg in Ter-Apelkanaal en dat de brand inmiddels was geblust. De brandweer keerde hierop terug naar de kazerne. De politie handelde de situatie van de coniferenbrand verder af. Men was op tijd met blussen want naast de afgebrande coniferen staat een garage. Deze liep verder geen schade op.
Datum 01-04-2013

Foto's en video gemaakt door: Hendrik Buseman

Site in beheer van Chantal Geertsema. - . Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal
BEL: 06-51636589

Stadskanaal

Stadskanaal
Krinkie Speijer

Email Media Stadskanaal

Heeft u een tip, nieuws of foto's die u graag wilt delen met de bezoekers van Media Stadskanaal. Stuur ons dan een email via onderstaande knop.