zondag 28 april 2013
Wagenborgen – Zaterdag werd in Wagenborgen de provinciale TAS-HD brandweerwedstrijden georganiseerd. Deze dag werd georganiseerd door brandweer Wagenborgen in samenwerking met het algemeen brandweer wedstrijd comité. Elf korpsen streden om de eerste drie plekken om door te mogen naar de volgende ronde in Nieuwehorne (Friesland)

. Het scenario: De brandweer werd opgeroepen voor een woningbrand in Wagenborgen. Toen de brandweer ter plaatse kwam stond de eigenaar van de woning al buiten. Hij vertelde dat er 2 personen bezig waren met de CV ketel en dat zij nog in de woning aanwezig waren. Na doorvragen de de bevelvoerders kon de eigenaar ongeveer vertellen waar de personen zouden moeten zijn. Éen persoon lag in de CV-ruimte en de anders was op zolder waar de brandweer via de schuur met een ladder naar toe moest. Uitslag: 1. Haren 2. Uithuizermeeden 3. Winschoten 4. Sidderburen 5. Operationele voorbereiding 6. Pekela 7. Suiker unie de Vierverlaten 8. MKNN 9. Leek 10. Beerta/Finsterwolde 11. DUO Groningen
Uitslag:
1. Haren
2. Uithuizermeeden
3. Winschoten
4. Sidderburen
5. Operationele voorbereiding
6. Pekela
7. Suiker unie de Vierverlaten
8. MKNN
9. Leek
10. Beerta/Finsterwolde
11. DUO Groningen

Foto`s en film gemaakt door  Jeroen Bos en Mark Heikens,  Niels de Kant!
Site in beheer van Chantal Geertsema. - . Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal
BEL: 06-51636589

Stadskanaal

Stadskanaal
Krinkie Speijer

Email Media Stadskanaal

Heeft u een tip, nieuws of foto's die u graag wilt delen met de bezoekers van Media Stadskanaal. Stuur ons dan een email via onderstaande knop.