woensdag 10 april 2013

Bewoner vermist bij uitslaande woningbrand

Stadskanaal – De brandweer van Stadskanaal werd woensdagavond rond half negen opgeroepen voor een uitslaande woningbrand aan de Scheepswerfstraat in Stadskanaal. De bewoner van het huis wordt vermist. Toen de brandweer arriveerde, stond het huis al in lichterlaaie. De brandweermannen konden door de hitte de woning niet binnen.
Het gaat om een vrijstaand huis, maar de omliggende woningen staan er vlak naast. Deze werden ook bedreigd door de brand. Enkele panden hebben zelfs even gebrand, maar de brandweer heeft ze weten te behouden.
De brandweer heeft omstreeks 22.10 uur het sein 'brand meester' gegeven. Als de hitte in het huis is afgenomen, zal de brandweer een poging doen om de bewoner te vinden. Het Mobiel Medisch Team van het UMCG en twee ambulances staan stand-by.
Een omstander die nog een tevergeefse reddingspoging had ondernomen is door het ambulance personeel onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
Site in beheer van Chantal Geertsema. - . Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal
BEL: 06-51636589

Stadskanaal

Stadskanaal
Krinkie Speijer

Email Media Stadskanaal

Heeft u een tip, nieuws of foto's die u graag wilt delen met de bezoekers van Media Stadskanaal. Stuur ons dan een email via onderstaande knop.