vrijdag 3 mei 2013
Woensdagmiddag en avond heeft er een internationale zoektocht plaatsgevonden voor de 15 jarige Nico uit Papenburg (Duitsland).
In eerste instantie werd gezocht in Bourtange omdat de jongen daar met vrienden was en na een uitje niet terugkeerde op de parkeerplek. Later kwamen er berichten dat de jongen in Vlagtwedde gezien was waarop het zoekgebied werd vergroot. Er werd gezocht bet behulp van de RHGD (reddingshonden groep Drenthe), een Duitse politiehelikopter en een tal van Duitse en Nederlandse agenten.
Rond half tien heeft de jongen met een vriendin gebeld en gezegd dat hij naar familie in Duitsland zou gaan. Verschillende mensen melden dat ze de Duitse jongen hebben zien liften. Politie maakt zich ernstige zorgen om de jongen aangezien hij psychische problemen heeft.
Toen het donker werd heeft de politie de zoektocht voor een groot deel moeten staken, maar blijft wel intensief surveilleren aankomende nacht. Morgen zal opnieuw gekeken worden hoe er naar de jongen gezocht kan worden.
Ziet u de jongen neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of 112.
Foto`s Niels De Kant 
Site in beheer van Chantal Geertsema. - . Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal
BEL: 06-51636589

Stadskanaal

Stadskanaal
Krinkie Speijer

Email Media Stadskanaal

Heeft u een tip, nieuws of foto's die u graag wilt delen met de bezoekers van Media Stadskanaal. Stuur ons dan een email via onderstaande knop.