woensdag 5 juni 2013
- Aan de Onstwedderweg - Maarsbroek was woensdagmorgen een kop staart aanrijding tussen twee auto's. De bestuurster van een Suzuki Alto merkte vermoedelijk te laat op dat een bedrijfsbus voor haar afremde om links af te slaan naar de Maarsbroek. Een aanrijding was het gevolg. De Suzuki had behoorlijke schade aan de voorkant en door de klap waren de airbags uitgeklapt. Of er nog een passagier naast haar zat is niet bekend, maar vermoedelijk is de hond die ook voorin zat tegen het voorraam geklapt maar had verder geen letsel. De ambulance vertrok net toen wij te plaatse kwamen en is dus net bekend of er ook een passagier naast haar in de auto zat. De schadepapieren zijn gezamenlijk ingevuld. De Suzuki is afgesleept door Willem Keizer, de bestuurder van de bedrijfsbus kon zijn weg vervolgen, had weinig schade doordat zijn trekhaak de klap het opgevangen.
 Foto's gemaakt door: - Ronny - 112regioflits http://112regioflits.blogspot.comSite in beheer van Chantal Geertsema. - . Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal
BEL: 06-51636589

Stadskanaal

Stadskanaal
Krinkie Speijer

Email Media Stadskanaal

Heeft u een tip, nieuws of foto's die u graag wilt delen met de bezoekers van Media Stadskanaal. Stuur ons dan een email via onderstaande knop.