donderdag 27 juni 2013

Het TT contract met de Spaanse organisatie Dorna is vandaag verlengd tot en met 2021. TT Circuit
voorzitter Arjan Bos en vice-voorzitter Bert Jansen, hebben vanmiddag hun handtekening gezet onder het nieuwe contract.

   ( TT Vice-Voorzitter Bert Jansen / Dorna CEO Carmelo Eszpeleta (li) / TT Voorzitter Arjan Bos (re))“De Dutch TT, die sinds 1925 georganiseerd wordt in Assen, verstevigt hiermee haar status als de ‘Cathedral of Speed’ “, bevestigt Bos trots. “Verder zei de voorzitter dat de TT in ieder geval de komende jaren op zaterdag verreden wordt”Directeur Peter Oosterbaan is content met de verlenging. “Voor jonge rijders is het een eer om te rijden en te kunnen winnen in de voetsporen van de grootsten van de wereld. Dit nieuwe contract geeft ons de mogelijkheid voor een investering op lange termijn”, aldus Oosterbaan.

Dorna CEO Carmelo Ezpeleta: "Assen is het evenement dat het langst op de GP kalender staat, en dat heeft een reden. De snelheid en de vloeiende vorm van het circuit maakt het circuit ideaal, niet alleen voor de MotoGP ™ coureurs, ook voor de rest van de klassen. Ook het grote aantal toeschouwers speelt een grote rol bij deze contractverlenging. Het contract was al getekend tot en met 2016, maar we vonden het nu tijd de relatie met de ‘Cathedral of Speed’ in Assen stevig te verankeren.
Site in beheer van Chantal Geertsema. - . Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal
BEL: 06-51636589

Stadskanaal

Stadskanaal
Krinkie Speijer

Email Media Stadskanaal

Heeft u een tip, nieuws of foto's die u graag wilt delen met de bezoekers van Media Stadskanaal. Stuur ons dan een email via onderstaande knop.