woensdag 24 juli 2013
N33 Wildervank -


Woensdagmorgen net na tien uur is er op de N33 thv Wildervank en Bareveld een ernstig ongeval geweest. De N33, de provinciale weg tussen Veendam en Assen is tot drie uur afgesloten geweest voor het doorgaande verkeer vanwege onderzoek en berging van de voertuigen. Dit vanwege een ernstig verkeers ongeval met een overledene en twee gewonden. Het ongeval gebeurde woensdagochtend iets na tien uur. Bij het ongeval waren drie auto’s betrokken. Twee personen moesten uit hun voertuig bevrijd worden. Door het ongeval sloegen twee auto’s over de kop. Het was de politie nog niet duidelijk hoe het ongeval was gebeurd. Daar werd ter plaatse onderzoek naar gedaan. De bergers hadden de betrokken auto's zo neergezet op het punt waar de aanrijding moest zijn gebeurd. De weg is dan ook lange tijd van tien tot drie uur die middag afgesloten geweest. Vier ambulances en een Traumaheli en vier brandweerwagens waren bij het ongeluk te plaatse gekomen voor de hulpverlening.

Foto's en video gemaakt door: - Ronny - 112regioflits  Site in beheer van Chantal Geertsema. - . Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal
BEL: 06-51636589

Stadskanaal

Stadskanaal
Krinkie Speijer

Email Media Stadskanaal

Heeft u een tip, nieuws of foto's die u graag wilt delen met de bezoekers van Media Stadskanaal. Stuur ons dan een email via onderstaande knop.