zondag 28 juli 2013
Stadskanaal -"Wie wel eens naar Discovery kijkt, weet hoe graancirkels gemaakt worden. De makers lachen zich suf om alle rare uitleggingen." En een scepticus noteert: "Een mens is in staat naar de maan te gaan; dan is hij zeker in staat een paar rondjes in het graan te zetten. Er werd laatst door een quasi-geleerde gezegd dat de graancirkels werden afgemaakt terwijl hij aan het werk was, maar hij had uiteraard geen videocamera mee..." Deze opmerking slaat op de zogenaamde 'Schorpioen' in Stadskanaal, waar op 7 augustus 2001 spontaan een negende staartcirkel ontstond - aldus Robert Boerman, Eltjo Haselhoff en Jan-Willem Bobbink.

Link naar de foto in 2001 van Hans Hesselink:
http://members.chello.nl/m.jong9/map2/Image3.jpg

Wederom in Stadskanaal is er in de nacht van de Hevige Onweersbuien van zaterdag 27 op zondag 28 juli 2013 een partij graancirkels (ontstaan) op onverklaarbare wijze in het graanveld opgedoken. En weer op de zelfde locatie als eerder op een stuk landbouw grond aan de Onstwedderweg naast de Achterstekamp flat.
Wie meer weet hoe dit nu weer geflikt is mag het zeggen. Het is zeker een bijzonder gezicht zo vanuit de 10 verdieping van deze flat.

Foto's en video gemaakt door: - Ronny - Regio-Events  http://regio-events.blogspot.com
 
 
 
Site in beheer van Chantal Geertsema. - . Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal
BEL: 06-51636589

Stadskanaal

Stadskanaal
Krinkie Speijer

Email Media Stadskanaal

Heeft u een tip, nieuws of foto's die u graag wilt delen met de bezoekers van Media Stadskanaal. Stuur ons dan een email via onderstaande knop.