maandag 16 december 2013


Musselkanaal/Stadskanaal – In de nacht van zaterdag op zondag werd de brandweer van Stadskanaal om vijf over vier opgeroepen voor een na controle aan de Hanne Bruininghstraat in Musselkanaal. Er bleek een brandje te zijn geweest in een prullenbak of container. De bewoners hebben dit zelf weten te blussen. De brandweer deed een na controle maar hoefde niet na te blussen. (foto 1 t/m 3)
Zondagmorgen om tien voor zeven werd de brandweer weer voor het zelfde adres gealarmeerd. Dit keer voor een autobrand achter de woning. Er bleek geen brand te woeden waarop de brandweer weer retour ging. Er had waarschijnlijk iets gesmeuld. De politie had van beide voorvallen een registratie gemaakt. (foto 4 en 5)
De brandweer van Stadskanaal had deze drukke nacht drie meldingen gehad. De eerste melding was om tien voor één binnen gekomen. Het betrof hier een assistentie melding in de Parkheem aan de Irenelaan in Stadskanaal. Hier was een bewoner gevallen en voor de deur van de woning terecht gekomen. Het verzorgend personeel kon daarom niet bij de bewoner komen. De brandweer had een raam ingeslagen om binnen te kunnen komen. Over eventueel letsel is niets bekend. (geen foto’s)

Site in beheer van Chantal Geertsema. - . Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal
BEL: 06-51636589

Stadskanaal

Stadskanaal
Krinkie Speijer

Email Media Stadskanaal

Heeft u een tip, nieuws of foto's die u graag wilt delen met de bezoekers van Media Stadskanaal. Stuur ons dan een email via onderstaande knop.