zaterdag 25 januari 2014


Horecaman in hart en nieren Bas Lutke nieuwe bedrijfsleider café Full HouseTER APEL – Bas Lutke uit Ter Apel is de nieuwe bedrijfsleider van café Full House in zijn woonplaats. Onder de bezielende leiding van deze horecaman in hart en nieren gaat er vanaf 1 februari een frisse wind waaien in de Ter Apeler uitgaansgelegenheid. Het is er vanaf die datum elke zaterdagavond feest. En om het uitgaan in Full House extra aantrekkelijk te maken, verlaagt Full House de prijzen van consumpties.

Bas Lutke is een zeer bekende naam in het Oost-Groninger uitgaansleven. Tot 2006 was hij eigenaar van de populaire discotheek Bermuda, die in 1980 door zijn vader Johan werd opgericht. Bas groeide op met Bermuda en werkte er vele jaren voordat hij de zaak van zijn ouders overnam. Acht jaar geleden verkocht hij Bermuda en ging verder met zijn eigen organisatiebureau CELL Evenementen, waarmee hij voor diverse horecabedrijven en publieksevenementen concepten ontwikkelt en exploiteert met als speerpunt kwaliteit. Zo organiseerde CELL al enkele keren een zeer geslaagde Bermuda-reünie.

Jubileum
Nu gaat Bas Lutke aan de slag in de dagelijkse leiding van café Full House, als opvolger van bedrijfsleider Harry Siemers. Dat begint op 1 februari, toevalligerwijs precies de dag waarop Full House negen jaar bestaat. Dat kleine jubileum wordt die avond gevierd met een feestavond met liveoptredens van Bouke, de Hazes Tribute en DJ Marcel M.

Feest
Bas Lutke gaat bij café Full House verder op de weg die door Siemers en eigenaar Richard Hartman is ingeslagen. Zij doelstelling is om van Full House een uitgaansgelegenheid te maken waar voor elk wat wils te doen is en waar het elke zaterdagavond een gezellige boel is. Om te zorgen voor een ouderwets gezellig feest elke zaterdagavond heeft Lutke een aantal gerenommeerde allroud DJ’s in de arm genomen. Dit zijn naast de al genoemde Marcel M de DJ’s Hermen Schomaker, Jeroen Schutrups en Ferry W.

Goedkoper
Waar prijzen in de horeca overal alleen maar stijgen, slaat café Full House een andere weg in. Daar gaan de prijzen voor fris, bier en wijn juist naar beneden. De prijs van een munt wordt per 1 februari verlaagd naar 1,60 euro, wat een avondje stappen in café Full House extra aantrekkelijk maakt. Lutke: ,,Zo willen wij van Ter Apel weer op de kaart zetten als uitgaanscentrum voor jong en oud uit de wijde omgeving.

Taxivervoer
Het is tegenwoordig wel eens lastig om vervoer te regelen tijdens uitgaansavonden. Daarom kunnen bezoekers van café Full House gebruik maken van gegarandeerd taxivervoer. Meer informatie over de werkwijze is binnenkort te vinden op www.cafefullhouse.nl.

Café Full House is voortaan elke zaterdagavond geopend vanaf 23.00 uur. Het feest gaat door tot 5.00 uur en vanaf 3.00 uur is de voordeur alleen nog maar uitgang en geen ingang meer.
Site in beheer van Chantal Geertsema. - . Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal
BEL: 06-51636589

Stadskanaal

Stadskanaal
Krinkie Speijer

Email Media Stadskanaal

Heeft u een tip, nieuws of foto's die u graag wilt delen met de bezoekers van Media Stadskanaal. Stuur ons dan een email via onderstaande knop.