zondag 3 januari 2016
In het pand van de kringloopwinkel aan de Sluisstraat in Musselkanaal is zondagmorgen rond kwart voor zes een brand gemeld. 
De brandweer van Stadskanaal kwam ter plaatse en schaalde snel op naar grote brand. Zij kregen hulp van de korpsen Tweede-Exloërmond, Veendam en Emmen. 
De brandweer meldt dat het pand als verloren kan worden beschouwd. Omwonenden wordt geadviseerd hun ramen en deuren te sluiten, vanwege de rook die bij de brand is vrijgekomen. De omliggende huizen zijn uit voorzorg ontruimd. 
Naast het blussen van de brand concentreerde men zich op het nat houden en beschermen van de naast gelegen woningen. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. 
Naar de oorzaak van de brand zal later onderzoek worden gedaan. De kringloopwinkel zou sinds 1 januari een andere eigenaar hebben maar zou inmiddels niet meer in gebruik zijn. Er stonden nog wel caravans met bijbehorende gasflessen. 
De brandweer moest daardoor enige afstand houden, maar dat zou het bluswerk niet hebben gehinderd.

 

 
Site in beheer van Chantal Geertsema. - . Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal
BEL: 06-51636589

Stadskanaal

Stadskanaal
Krinkie Speijer

Email Media Stadskanaal

Heeft u een tip, nieuws of foto's die u graag wilt delen met de bezoekers van Media Stadskanaal. Stuur ons dan een email via onderstaande knop.