zondag 23 december 2012

Dode man aangetroffen

Winschoten - Zondagmorgen tegen 08.45 uur ontdekte een bewoner dat er achter een woning aan de Blijhamsterweg in Winschoten een man lag
De gewaarschuwde hulpdiensten constateerden dat de man overleden was. Het stoffelijk overschot van de man, een 38-jarige bewoner van het pand, is overgebracht naar het UMC Groningen.
Uit het onderzoek (de schouw) van het lichaam door een arts kwam naar voren dat het slachtoffer alcohol en zeer waarschijnlijk ook drugs heeft gebruikt. Hij had wat oppervlakkige wondjes die waarschijnlijk het gevolg zijn van een valpartij. Sporen die duiden op een misdrijf zijn op het lichaam niet aangetroffen. De Officier van Justitie gaf het lichaam vrij en de politie stelt geen nader onderzoek in.
De politie heeft op de plaats waar de man gevonden werd een uitgebreid sporenonderzoek ingesteld. Ook daarbij zijn geen aanwijzingen gevonden die duiden op een misdrijf.
Foto`s en film Niels de Kant


Site in beheer van Chantal Geertsema. - . Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal
BEL: 06-51636589

Stadskanaal

Stadskanaal
Krinkie Speijer

Email Media Stadskanaal

Heeft u een tip, nieuws of foto's die u graag wilt delen met de bezoekers van Media Stadskanaal. Stuur ons dan een email via onderstaande knop.