maandag 17 december 2012

 

Odoorn – Maandagmiddag rond twintig over drie had er een eenzijdig ongeval plaats gevonden op de Borgerderweg tussen Odoorn en de afslag N34. Een bestuurster van een personenauto was door onbekende oorzaak in de slip geraakt en in de berm terecht gekomen. Hoogstwaarschijnlijk was de auto met twee wielen naast de weg gekomen en na een stuurcorrectie in de slip geraakt. De auto was door de klap met de voor en achterkant in een slootwal terecht gekomen en op het fietspad tot stilstand gekomen. De vrouw en kind raakten ligt gewond en werden door buurtbewoners opgevangen. Het ambulance personeel dat met twee ambulances ter plaatse was gekomen, waaronder de 155 die in Ter-Apel stond, nam de zorg over en hadden beide voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De politie had een registratie gemaakt en bergingsbedrijf Keizer de opdracht gegeven om de auto af te slepen. De opgeroepen brandweer en het Mobiel Medische Team hoefden niet in actie te komen.
Op de N34 bij Odoorn had kort voor tijd een kopstaart aanrijding plaats gevonden voor een stoplicht die daar tijdelijk staat i.v.m wegwerkzaamheden. Een bedrijfsbus was daar achter tegen een stilstaande personenauto gereden. De auto kwam hierbij dwars op de weg terecht en het busje belandde in een sloot. De bestuurder van de auto werd met nekklachten per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van het busje bleef ongedeerd. Beide voertuigen waren door bergingsbedrijf Keizer afgevoerd. (van dit ongeval zijn geen foto’s)
Datum 17-12-2012
Foto's en video:112kanaalstreek.nlSite in beheer van Chantal Geertsema. - . Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal
BEL: 06-51636589

Stadskanaal

Stadskanaal
Krinkie Speijer

Email Media Stadskanaal

Heeft u een tip, nieuws of foto's die u graag wilt delen met de bezoekers van Media Stadskanaal. Stuur ons dan een email via onderstaande knop.