maandag 28 januari 2013

 

Stadskanaal - De politie heeft zondagavond aan de Opsplitting in Stadskanaal een 33-jarige man uit Stadskanaal aangehouden voor zware mishandeling.
Zijn 49-jarige buurman had gezien hoe de vriendin van de verdachte tegen zijn auto was gebotst. Hij sprak de vrouw hierop aan. De vrouw was vervolgens naar huis gegaan. Haar 33-jarige vriend kwam verhaal halen en mishandelde zijn buurman. Hij sloeg en trapte het slachtoffer tegen het hoofd. Een getuige wist het slachtoffer te ontzetten en belde de politie. Gewaarschuwde agenten troffen de 49-jarige Kanaalster gewond aan. Hij werd met een hoofdwond door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Dienders troffen de geweldpleger in de omgeving aan. Toen agenten de verdachte wilde aanhouden verzette hij zich hevig. Met gebruik van gepast geweld konden agenten hem in de boeien slaan. Hij moest mee naar het politiebureau en werd ingesloten in het cellencomplex aan de Hooghoudtstraat. De politie stelt een onderzoek in.
Site in beheer van Chantal Geertsema. - . Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal
BEL: 06-51636589

Stadskanaal

Stadskanaal
Krinkie Speijer

Email Media Stadskanaal

Heeft u een tip, nieuws of foto's die u graag wilt delen met de bezoekers van Media Stadskanaal. Stuur ons dan een email via onderstaande knop.