dinsdag 16 april 2013

Bosch Car Service Potgieter verhuist naar Ceresstraat

STADSKANAAL – Bosch Car Service Potgieter in Stadskanaal is verhuisd. Het garagebedrijf verruilt met ingang van maandag 15 april het onderkomen aan de Oosterstraat 9 voor een nieuw maar toch vertrouwd pand aan de Ceresstraat 11. Komende zaterdag - 20 april – is er open huis.

Bosch Car Service Potgieter betrekt aan de Ceresstraat het pand waar de familie Potgieter voorheen ook al jarenlang een autobedrijf runde. Als Volvodealer had Potgieter een goede naam in Stadskanaal en verre omgeving. Bosch Car Service Potgieter is een allround garagebedrijf voor onderhoud en reparatie van alle merken auto’s.

Facelift
De afgelopen weken is er aan de Ceresstraat hard gewerkt aan een facelift en de inrichting van het nieuwe onderkomen. Bosch Car Service Potgieter gaat nu verder op de locatie waar het familiebedrijf ooit floreerde. ,,En daar hebben wij een heel goed gevoel bij’’, zegt William Potgieter.

Open dag
Iedereen is komende zaterdag 20 april welkom om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met bedrijf en het nieuwe onderkomen. Potgieter zet dan de deuren dan wagenwijd open tijdens een open huis van 9.00 tot 17.00 uur, waarbij er ook volop vertier is voor kinderen.


Site in beheer van Chantal Geertsema. - . Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal
BEL: 06-51636589

Stadskanaal

Stadskanaal
Krinkie Speijer

Email Media Stadskanaal

Heeft u een tip, nieuws of foto's die u graag wilt delen met de bezoekers van Media Stadskanaal. Stuur ons dan een email via onderstaande knop.