donderdag 11 april 2013


Stadskanaal, Meeden - In een loods in Stadkanaal en een woning in Meeden nam de politie donderdagmorgen wapens en harddrugs in beslag. Ook is een hennepkwekerij ontmanteld.
De politie stelde donderdagmorgen een onderzoek in op een terrein aan de H.J. Kniggestraat In Stadskanaal. Op dit terrein bevinden zich meerdere loodsen. In één van deze loodsen zou zich, volgens bij de politie binnengekomen informatie, een hennepkwekerij bevinden.
In de loods is geen hennepkwekerij aangetroffen. In deze loods zit o.a. het clubhuis van motorclub Satan Slaves MC. Dit clubhuis is ook doorzocht. Daarbij vond de politie een hoeveelheid harddrugs. De vier mannen die op het moment van de politieactie in het clubhuis waren, zijn aangehouden. Het gaat hierbij om een 41-jarige man uit Meeden, een 30-jarige man uit Winschoten, een 45-jarige man uit Wildervank en een 39-jarige man uit Nieuw Buinen.
De man uit Meeden was in het bezit van enkele stuks munitie. Dit was voor de politie aanleiding een onderzoek in zijn woning in te stellen. Daar nam de politie een revolver, een geweer en enkele andere verboden wapens in beslag.
Site in beheer van Chantal Geertsema. - . Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal
BEL: 06-51636589

Stadskanaal

Stadskanaal
Krinkie Speijer

Email Media Stadskanaal

Heeft u een tip, nieuws of foto's die u graag wilt delen met de bezoekers van Media Stadskanaal. Stuur ons dan een email via onderstaande knop.