dinsdag 16 april 2013


Wedeka brengt Koningsknikkertegels
naar 72 scholen in de regio

Medewerkers van werkvoorzieningsschap Wedeka  brengen deze week speciale oranje ‘Koningstegels’ naar alle 72 basisscholen in de gemeenten Veendam, Stadskanaal, Vlagtwedde en Borger-Odoorn. Scholieren kunnen deze knikkertegels gebruiken bij de ‘Koningsspelen’, het landelijke buitensport- en -spelprogramma dat  plaatsvindt ter gelegenheid van de troonswisseling.

Bij Wedeka werken mensen die vanwege een beperking hulp nodig hebben om aan de slag te komen. Behalve Wedeka helpt het merendeel van alle Sociale Werkvoorzieningsbedrijven (SW-bedrijven) in Nederland mee om de Koningstegels bij alle 6743 basisscholen in Nederland te bezorgen

Belangeloos
Wedeka is er trots op om samen met andere partners belangeloos een succes te maken van de Koningsspelen. SW-bedrijven laten zo in de praktijk zien wat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij kunnen dragen aan de samenleving.

Partijen
Initiatiefnemer van het project  is House of Sports, als organisator van Knikkerspelen en NK Knikkeren. Pleinplan coördineert de distributie van de Koningstegels en MBI de Steenmakers produceert de Koningstegels. Univé is hoofdsponsor van de Knikkerspelen en het NK Knikkeren en Dierenpark Amersfoort biedt de finalelocatie van het NK Knikkeren op 22 juni.

Kijk voor meer informatie over de knikkerspelen op www.nkknikkeren.nl.
Site in beheer van Chantal Geertsema. - . Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal
BEL: 06-51636589

Stadskanaal

Stadskanaal
Krinkie Speijer

Email Media Stadskanaal

Heeft u een tip, nieuws of foto's die u graag wilt delen met de bezoekers van Media Stadskanaal. Stuur ons dan een email via onderstaande knop.