maandag 10 juni 2013
Stadskanaal - Maandagavond kreeg de brandweer een melding van een ongeval met beknelling en een persoon te water.
Een heftruck had zich in de zijkant van een personenauto geboord. De heftruckchauffeur werd uit de heftruck gelanceerd en kwam in het water terecht. Aangezien hij last van zijn been had kon hij niet goed zwemmen en raakte onderwater. De bestuurder van de auto werd op een haar na gemist door de lepels van de heftruck, maar zat wel bekneld in de auto. Tevens lag er nog een fiets naast het water.
De bevelvoerder van het eerste voertuig heeft gelijk opgeschaald naar ''middel ongeval'' waardoor er extra manschappen werden opgeroepen en een hoogwerker. Ter plaatse zijn 2 personen in een bootje gaan zoeken naar de heftruckchauffeur en 2 andere personen in waarpak zochten naar de mogelijke fietser. De heftruck werd met behulp van een lier uit het autowrak getrokken waarna de bestuurder van de auto bevrijd kon worden.
In de buurt van de fiets werd niemand aangetroffen, alleen de heftruck chauffeur werd ook niet gevonden. Ook na het dreggen werd de heftruckchauffeur nog steeds niet gevonden. Uiteindelijk werd met behulp van een lange stok de chauffeur gevonden vanuit de boot. Met behulp van de hoogwerker kon de persoon naar de ambulance gebracht worden.
Foto`s Niels De Kant


 
Site in beheer van Chantal Geertsema. - . Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal
BEL: 06-51636589

Stadskanaal

Stadskanaal
Krinkie Speijer

Email Media Stadskanaal

Heeft u een tip, nieuws of foto's die u graag wilt delen met de bezoekers van Media Stadskanaal. Stuur ons dan een email via onderstaande knop.