donderdag 6 juni 2013ONSTWEDDE - Het eerste elftal van Onstwedder Boys voetbalt op dinsdagavond 2 juli een wedstrijd tegen FC Groningen. Dit gebeurt in het kader van het 50-jarig jubileum van de Onstwedder voetbalclub.

Voor FC Groningen is het een oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De wedstrijd vindt plaats tijdens de Onstwedder Feestweek. De wedstrijd op sportpark De Boskamp staat onder leiding van voormalig profscheidsrechter Roelof Luinge. Bij het vorige jubileumfeest van de Onstwedder club, tien jaar geleden, voetbalden de Boys ook al tegen de Groninger profs, eveneens onder leiding van Luinge.
De entree bedraagt negen euro en kinderen tot en met 12 jaar betalen 4 euro. Kaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij eetcafé Gerak en slagerij Hemmen in Onstwedde en Mitra Thijs Dijkstra in Vlagtwedde. De wedstrijd begint om 19.00 uur.
Site in beheer van Chantal Geertsema. - . Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal
BEL: 06-51636589

Stadskanaal

Stadskanaal
Krinkie Speijer

Email Media Stadskanaal

Heeft u een tip, nieuws of foto's die u graag wilt delen met de bezoekers van Media Stadskanaal. Stuur ons dan een email via onderstaande knop.