donderdag 29 augustus 2013
Stadskanaal -
Rond half drie donderdagmiddag heeft zich een eenzijdig ongeval voorgedaan op de Navolaan net na de rotonde. Een bestuurder(ster) van een Fiat Croma is daar met de auto op de Navolaan tegen een boom gebotst. Door de klap was de achterkant van de auto bijna op het fietspad beland. Wat hier de oorzaak van is geweest en of er nog een ander voertuig bij betrokken was, is niet bekend. Het slachtoffer is voor verdere zorg meegenomen met de ambulance. De auto was behoorlijk beschadigd aan de voorkant. Bergingsbedrijf Keizer heeft de auto afgevoerd.

Tijdens deze ongeval werd een bestuurster rijdend over de Navolaan met haar auto staande gehouden door de aanwezige politie. Deze wagen voerde niet de verplichte gele kenteken platen. Voor en achter zaten naam platen met de tekst "4-LOVE- 2U"
Hierop werd met de bestuurster besproken waarom deze platen waren bevestigd en niet de originele gele kenteken platen. Er werd een discussie gevoerd wat uiteindelijk uit monde op een aanhouding. Ze werd meegenomen naar het politiebureau, de auto werd vervoerd door een politieagent.


Site in beheer van Chantal Geertsema. - . Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal
BEL: 06-51636589

Stadskanaal

Stadskanaal
Krinkie Speijer

Email Media Stadskanaal

Heeft u een tip, nieuws of foto's die u graag wilt delen met de bezoekers van Media Stadskanaal. Stuur ons dan een email via onderstaande knop.