dinsdag 17 september 2013

IWAS World Games van 14 tot 22 september 2013 + video's

Stadskanaal -
Van 14 tot 22 september 2013 worden in Stadskanaal (Pagecentrum) de IWAS World Games georganiseerd. IWAS staat voor International Wheelchair & Amputee Sports Federation. De organisatie van een dergelijk evenement met ruim 800 mensen uit 40 landen vraagt om een perfecte organisatie.
Zondagmiddag werd de opening gedaan met een ceremonie en het afleggen van een eed in het Pagecentrum. Daarna ging met in een stoet onder begeleiding van muziek naar het voetbalveld van SC Stadskanaal waar het Ampu-voetbal de eerste opening ging doen met een wedstrijd Nederland tegen Duitsland. Op een sportveld daarnaast word er gesport met boogschieten. De komende dagen gaan de wedstrijden overdag door tot 22 september.
IWAS World Games in het kort
De IWAS is de internationale bond voor sporters die een ledemaat missen en/of in een rolstoel zitten. De IWAS World Games worden tweejaarlijks georganiseerd. Allicante, Spanje, kreeg de financiƫn niet rond, waardoor Stadskanaal in beeld is gekomen voor deze wedstrijd. Atletiek, zwemmen en handboogschieten vormen het programma. Er worden circa 800 mensen uit 40 landen verwacht. Deze mensen verblijven in het bungalowpark van Pagedal.


Foto's en video's gemaakt door: - Ronny - Regio-Events
Site in beheer van Chantal Geertsema. - . Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal
BEL: 06-51636589

Stadskanaal

Stadskanaal
Krinkie Speijer

Email Media Stadskanaal

Heeft u een tip, nieuws of foto's die u graag wilt delen met de bezoekers van Media Stadskanaal. Stuur ons dan een email via onderstaande knop.