donderdag 18 juni 2015
Trekker-Trek Stadskanaal-Noord 2015: zaterdag 27 juni vanaf 13:00 uur

De laatste jaren is de belangstelling voor het Trekker-Trek evenement in Stadskanaal verder toegenomen. Het bestuur van Trekker-Trek Stadskanaal-Noord heeft in overleg met IJsvereniging “Eendracht” besloten een tweede trekkertrekbaan op het terrein aan te leggen.

Op baan 2 zal dit jaar een carpulling wedstrijd worden georganiseerd in samenwerking met DCPO (Dutch Carpulling Organisation). Carpulling is een autosport waarbij krachtige motoren, snelheid, sensatie en show centraal staan. De sport is te vergelijken met het zwaardere tractorpulling. Het rennerskwartier is voor publiek toegankelijk. Evenals vorig jaar zal Trekker-Trek 2015 in het begin van de middag starten en met een avondprogramma met muziek en een optreden van Arjen Boltjes worden afgesloten. Er is een vol deelnemersveld en er zal in diverse klasses worden gestreden, waaronder in 3 sportklasses bij de tractoren en in 3 klasses bij het carpulling. De vrijwilligers verzorgen de catering en ook aan de jeugd is gedacht in de vorm van een stormbaan en een skelterwedstrijd. Om een zo breed mogelijk publiek van dit evenement te laten genieten blijft de toegang gratis.










Site in beheer van Chantal Geertsema. - . Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal
BEL: 06-51636589

Stadskanaal

Stadskanaal
Krinkie Speijer

Email Media Stadskanaal

Heeft u een tip, nieuws of foto's die u graag wilt delen met de bezoekers van Media Stadskanaal. Stuur ons dan een email via onderstaande knop.