vrijdag 18 januari 2013

Groningen winnaar van het Zwarte Verkeersbord 2013


Naarden, 17 januari 2013 | Het Zwarte Verkeersbord 2013 staat op Hoendiep in Groningen. Het is het herkenbare blauwe verkeersbord dat aangeeft dat er geparkeerd mag worden. Er pal onder hangt een toevoeging: je mag hier parkeren met uitzondering van maandag tot en met zondag. De luisteraars  van Radio Veronica vonden dit net zo verwarrend als de bewoners van de Groningse straat en riepen het bord vanmorgen in de uitzending uit tot winnaar.
Na klachten van luisteraars over verkeersborden die kant nog wal raken, begonnen Rick van Velthuysen en zijn team deze week de verkiezing voor het Zwarte Verkeersbord 2013. Zij gingen samen met de luisteraars op zoek naar misplaatste, slecht geplaatste, krankzinnige en stompzinnige borden. Op de vijf meest van de pot gerukte inzendingen kon via de site gestemd worden.
De wethouder van verkeer geeft morgenochtend commentaar in de uitzending. Een medewerker van de gemeente Groningen kon nu al wel vertellen dat het inderdaad een opmerkelijk bord is. De redactie van Rick in de Morgen werd echter verzekerd dat de verkeerssituatie binnenkort gaat wijzigen op Hoendiep en dan zal het bord worden verwijderd.
Morgen hangt een verslaggever rond 08.15 uur het zwarte verkeersbord  op aan de paal waar ook de winnaar op prijkt.


Site in beheer van Chantal Geertsema. - . Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal
BEL: 06-51636589

Stadskanaal

Stadskanaal
Krinkie Speijer

Email Media Stadskanaal

Heeft u een tip, nieuws of foto's die u graag wilt delen met de bezoekers van Media Stadskanaal. Stuur ons dan een email via onderstaande knop.