donderdag 17 januari 2013

Ruim dertig hobbyisten en verzamelaars uit Onstwedde en omliggende dorpen presenteren zich op 2 februari tijdens de vierde grote Hobby- en Verzamelbeurs Onstwedde. De beurs wordt gehouden in gebouw d’ Ekkelkaamp aan de Kerklaan 7.


De organisatie van de beurs ligt in handen van de verzamelaars Bennie Elzen, Harm Lutjeboer en Henk van der Heide. De beurs werd vorig jaar een doorslaand succes. ,,Dat was fantastisch’’, vertelt Lutjeboer. ,,De beurs trok toen zo’n negenhonderd bezoekers. Wij hopen uiteraard wederom op zoveel belangstelling.’’

Medewerking
Lutjeboer is zeer te spreken over de ondersteuning die de organisatie vanuit Onstwedde krijgt: ,,Beheerders Geert Aike en Geertje Wubs van gebouw d’ Ekkelkaamp verlenen ons alle medewerking. Hetzelfde geldt voor vele Onstwedder ondernemers. Wij hebben nog op niemand tevergeefs een beroep gedaan.’’

Keur
Op de beurs laten ruim dertig hobbyisten en verzamelaars zien wat hen zoal bezighoudt. De keur aan hobby’s en verzamelingen is zeer divers, van miniatuurheftrucks van Menno Hidding tot antieke radio’s van het Radio- en Speelgoedmuseum en van fietsbandcreaties van mevrouw Bleker tot genealogie door Geert Wilts uit Onstwedde. Jacob  Kiewiet uit Onstwedde toont er zijn zelfgebouwde radiografisch bestuurbare vliegmachine en Hilvert Wubs zijn collectie theelepeltjes.. En nog veel meer. 

De grote Hobby- en Verzamelbeurs wordt op zaterdag 2 februari gehouden van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

Twee standhouders in gesprek Wubbe Veldhuis van het Radio- en Speelgoedmuseum en eigenaar Jacob Kiewiet van een zelfgebouwd radiografisch bestuurbaar vliegtuig (foto Jan Johan ten Have).
Site in beheer van Chantal Geertsema. - . Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal
BEL: 06-51636589

Stadskanaal

Stadskanaal
Krinkie Speijer

Email Media Stadskanaal

Heeft u een tip, nieuws of foto's die u graag wilt delen met de bezoekers van Media Stadskanaal. Stuur ons dan een email via onderstaande knop.