woensdag 19 februari 2014


Van vrijdag 4 tot en met zondag 6 april in Pagecentrum Stadskanaal


Meer dan honderd topzaken uit Groningen en Drenthe en zelfs daarbuiten die zich op aantrekkelijke wijze presenteren aan het publiek. Dat is de LenteBeurs, de consumentenbeurs die van vrijdag 4 tot en met zondag 6 april drie dagen lang plaatsvindt in het Pagecentrum in Stadskanaal.

In de vierduizendduizend vierkante meter grote BeursArena krijgen in het eerste weekend van april drie dagen lang ruim honderd winkels, bedrijven en organisaties de ruimte om zich te presenteren. Het publiek vindt er vele workshops en presentaties en diverse aantrekkelijke beursaanbiedingen.

Van kunststof kozijn tot webdesign en van optiek tot installatietechniek, de aanwezige bedrijven zijn afkomstig uit de meest uiteenlopende branches. Dat maakt deze grootste consumentenbeurs van de verre omtrek tot een sfeervolle, informatieve, aantrekkelijke en gezellige beurs voor iedereen – mannen ne vrouwen – van jong tot oud.

Bezoekers
De entreeprijs is opvallend laag, slechts twee euro. En kinderen tot en met zestien jaar mogen er gratis in. Mede daarom verwacht de organisatie vele duizenden bezoekers te mogen verwelkomen. De beurslocatie in het Pagecentrum is uitstekend bereikbaar en er is volop gratis parkeergelegenheid.

De Grote Lentebeurs in het Pagecentrum in Stadskanaal vindt plaats op vrijdag 4 april van 14.00 tot 21.00 uur, zaterdag 5 april van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 6 april  van 10.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie over onder meer standhouders op www.delentebeurs.nl.
Site in beheer van Chantal Geertsema. - . Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal
BEL: 06-51636589

Stadskanaal

Stadskanaal
Krinkie Speijer

Email Media Stadskanaal

Heeft u een tip, nieuws of foto's die u graag wilt delen met de bezoekers van Media Stadskanaal. Stuur ons dan een email via onderstaande knop.