vrijdag 3 juli 2015
In de Radio Continu MuziekArena op het Evenemententerrein in Onstwedde, van 4 t/m 12 september
 

Gratis toegang bij grote muziekfeesten en evenementen tijdens Onstwedder Feestweek

ONSTWEDDE
– Het wordt groot feest in Onstwedde. Van vrijdag 4 tot en met zaterdag 12 september zijn er in de overdekte Radio Continu MuziekArena op het Evenemententerrein aan de Wessinghuizerweg diverse grote muziekfeesten en evenementen te beleven. Er is voor elk wat wils te beleven tijdens de Onstwedder Feestweek. En kaarten voor alle feesten zijn gratis te bestellen.

Het Grote Oranje Muziekfeest
De feestelijkheden beginnen op vrijdag 4 september met het Grote Oranje Muziekfeest, een avond vol vrolijke feestmuziek van eigen bodem. Er zijn deze avond liveoptredens van diverse Nederlandstalige topartiesten. Van de partij zijn Jannes, Wimmie, Lucas & Gea, Burdy, Henk Harders, René Becker, Dubbel Fris, Henri van Velzen, Martin Sterken en Chris de Roo. Dit feest begint om 20.00 uur

80’s/90’s Muziekfeest
De ijzersterke 80’s & 90’s coverband Countdown laat de jaren tachtig en negentig herleven tijdens het 80’s/90’s Muziekfeest op zaterdag 5 september. Countdown neemt het publiek mee in een countdown van echte dans-, party- en meezingklassiekers uit de jaren tachtig! Een waterval van muzikale juwelen uit het decennium waarin de mooiste feestmuziek aller tijden is gemaakt. Countdown is een gegarandeerd succes voor feest. Het 80’s/90’s Muziekfeest begint om 20.30 uur en de Radio Continu MuziekArena is open vanaf 19.30 uur.

Grote Regiobingo
Een bungalowvakantie voor het hele gezin. Dat is de superhoofdprijs van de Grote Regiobingo, die plaatsvindt in de Radio Continu MuziekArena in Onstwedde op woensdagavond 9 september. Het wordt een beregezellige bingo voor het hele gezin waarmee vele prachtige prijzen te winnen zijn, waaronder een minuut gratis winkelen bij Coop Schut in Onstwedde. Deelname voor de hele avond kost 8 euro. Deelnemers moet zich vooraf wel even aanmelden via www.naaronstwedde.nl. De bingo begint om 20.00 uur.

De Grote Ladies Day & Night
Sieraden, schoenen, afslanken, cosmetica, taarten maken, bruidskleding, body & beauty, mode, tassen, parfums, reizen, lifestyle, living, haarmode en nog veel meer. Of gewoon lekker genieten van een wijntje op het terras. Het is allemaal te vinden op De Grote Ladies Day & Night, de gratis toegankelijke beurs vol sfeer en gezelligheid voor de dames. En alsof dat nog niet genoeg is, maakt elke bezoekster ook nog eens kans op twee vliegtickets naar een stad naar keuze binnen Europa. De Ladies Day & Night begint om 14.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.ladiesdayandnight.nl.

Het Grote Zillertaler Muziekfeest
Even inhaken! Want op de gezellige, Duitstalige muziek van de Oostenrijkse band Zillertal Wind kun je bijna niet stil blijven zitten. In de sfeer van lederhose en dirndl, zittend in lange rijen zoals het hoort, met een lekker drankje erbij, wordt het een avond om nooit te vergeten in  in Onstwedde. Het Grote Zillertaler Muziekfeest begint om 20.00 uur en de Radio Continu MuziekArena is geopend voor publiek vanaf 19.00 uur.

Mooi Wark Live in Concert
In de Blote Kont en Idioot. Mooi Wark is Zo Plat As Wat. De boerenrockband uit Schoonoord heeft Schijt aan de Regels en Bokt 'm d'r Op! Want dat vinden Bert Koops, William Bossong, Arnold Kuik en John Roffel nou eenmaal Mooi Wark! Dan weej der eem van. Op zaterdagavond 12 september vanaf 20.00 uur is het Mooi Wark Live in Concert in de Radio Continu MuziekArena in Onstwedde. En ook dit muziekfeest helemaal gratis toegankelijk. Dat wordt zeker een knallende uitsmijter van de Onstwedder Feestweek 2015!

Gratis kaarten
Alle vier de muziekfeesten tijdens de Onstwedder Feestweek zijn helemaal gratis toegankelijk. Wie heen wil, moet wel even vooraf gratis kaarten bestellen. Dit kan via de website www.naaronstwedde.nl. Klik daar op het feest of de feesten van keuze en alles wijst zich vanzelf.

Alle  informatie is te vinden op www.naaronstwedde.nl.
Site in beheer van Chantal Geertsema. - . Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal
BEL: 06-51636589

Stadskanaal

Stadskanaal
Krinkie Speijer

Email Media Stadskanaal

Heeft u een tip, nieuws of foto's die u graag wilt delen met de bezoekers van Media Stadskanaal. Stuur ons dan een email via onderstaande knop.