donderdag 2 juli 2015
Organisatie is klaar voor eerste Pagefestival

STADSKANAAL – De eerste editie van het Pagefestival staat in de steigers. De organisatie is helemaal klaar voor de opvolger van het legendarische Pagepop, onder een nieuwe naam voor het eerst twee dagen. En nog steeds gratis toegankelijk.

De nieuwe organisatie – bestaand uit Nico Wiersema en Ruben Huizing – trok alles uit de kast om op zaterdag 11 en zondag 12 juli een enerverend programma neer te zetten. “Met headliners als Swinder, the Black Cult, The Afterveins en The Rising Sun staat de line-up als een huis”, zegt Huizing. De Groninger Songwriter Circle zorgt voor het intiem singer-songwriter sfeertje wat perfect past bij het echte festivalgevoel.

Cultureel
Het Pagefestival is cultureel breder dan voorganger Pagepop. Zo is er naast muziek dit jaar ook te genieten van poëzie van onder andere Lilian Zielstra, Joost Oomen en Kasper Peters, zij kunnen ontroeren, shoqueren laten lachen. En er is theater met volop verrassingen De presentatie van de twee muziekpodia Page en Faktum 51 stage wordt gedaan door Dick Swiers, Jeroen Russchen en zoals vanouds door Jan Johan ten Have.

“Alle ingrediënten zijn er om van het festival een geramd succes te maken”, zegt Huizing. “Het is alleen nog duimen dat de weergoden ons een beetje goed gezind zijn. Wij hebben zin in de eerste editie. Of eigenlijk de 27e, het is maar hoe je het bekijkt. Wij zijn er klaar voor!

Kijk voor meer informatie over de line-up of het boeken van een campingplaats op camping de Kapschuur op www.pagefestival.nl.


Site in beheer van Chantal Geertsema. - . Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal

Wespen bestrijding omgeving Stadskanaal
BEL: 06-51636589

Stadskanaal

Stadskanaal
Krinkie Speijer

Email Media Stadskanaal

Heeft u een tip, nieuws of foto's die u graag wilt delen met de bezoekers van Media Stadskanaal. Stuur ons dan een email via onderstaande knop.